Podstavki

Večinoma uporabljamo samostoječi sistem vodne postelje, kar v praksi pomeni podstavek, ki nosi celoten posteljni sistem. Prednost takega sistema je lažje vzdrževanje, čiščenje ter postiljanje vodne postelje.
Kot v kompletu Dremež, se lahko tudi vi odločite za izvedbo vodne postelje brez podstavka. Zaradi višine od tal, ki brez podstavka znaša le dobrih 20 cm, pa boste pri vstajanju potrebovali nekoliko več spretnosti.
Možna pa je tudi vgradnja vodne postelje v obstoječi okvir.

Iveral

Iveral podstavek za vodno posteljo

Klasični podstavek iz obogatenih ivernih plošč. Izbirate lahko med različnimi imitacijami lesa ter barvnimi odtenki.

 

Masiva

Podstavek za vodno posteljo - masiva (bukev, smreka, hrast ... )

Oblikovan podobno kot podstavek Iveral. Razlika je v uporabljenih materijalih, saj je pri tem podstavku okvir v celoti narejen iz masivnega lesa. V osnovni ponudbi so sledeče vrste lesa:

  • bukev
  • smreka
  • hrast

Podstavek je dobavljiv tudi v drugih vrstah lesa po predhodnem dogovoru.

 

Masiva s predali

Podstavek za vodno posteljo s predali - Masiva

Ta podstavek je v celoti izdelan iz smrekovega lesa. V primerjavi z ostalimi ga odlikuje funkcionalnost, saj je prostor pod ležiščem bolje izkoriščen.

 

Kovina (nogice),
Lebdeči podstavek

Kovinski (Inox) podstavek za vodno posteljo - Nogice - Lebdeči podstavek

Ta izvedba podstavka s svojo obliko in postavitvijo nogic daje občutek lebdenja postelje. Nogice so na voljo v sledečih barvah: črna, bela, rdeča, modra. Z doplačilom so nogice na voljo tudi v Inox izvedbi ali v izbrani barvi.

 

Podstavek Futura

Kovinski (Inox) podstavek za vodno posteljo - Loki - Futura

Med postavki v naši ponudbi predstavlja podstavek Futura vrh, predvsem s svojo oblikovno dovršenostjo in inovativnim izgledom. Enako kot Lebdeči podstavek, je tudi Futura na voljo v štirih standardnih barvah, ter z doplačilom v Inox in drugih barvnih izvedbah.

 

Naprej, Dodatki >>

<< Nazaj, Prevleke

 

Copyright © 2009 KazZ.Vse pravice pridržane.